Europa

Touren door Europa

Europa is natuurlijk een grote speeltuin in de achtertuin. Hoewel er hier misschien veel regels zijn is er nog steeds veel te zien.

De natuur is afwisselend, er is genoeg te ontdekken er zijn nog steeds plekken die rustig zijn.

Vooral voor de korte tripjes is er genoeg te beleven. 

Met name om de auto’s te testen. Soms pakt dat wat beter uit dan andere keren maar zo is het leven nu eenmaal ook.

Lees hier onze blog

Pyreneeën

Voor we de ‘grote’ reis beginnen maken we een proefrit door de Pyreneeën. Met een een route boek voor offroad rijden komen we op de mooiste en afgelegen plekken.

Balkan

Eindelijk kunnen we op pad met Brinks.Het plan is om een offroad route te rijden in de bergen van Albanië. Helaas goot het slechte weer roet in het eten. Maar al met al een mooi rondje

Terschelling

Met de LandCruiserClub gaan we een weekend naar Terschelling. Met een aantal auto’s rijden we een bolletje pijltje route over het eiland. 

Noorwegen

De eerste echte testrit voor FeJa. Na een lange periode van reparaties is het eindelijk zo ver dat we op weg kunnen en kijken of dit is wat we willen. 

Kijk hier onze video

Pyreneeën

De 3de proefrit gaat van het oosten naar het westen dwars door de Pyreneeën. Dit toch ook weer lege stukje Europa bied mogelijkheden genoeg voor offroaden. de uitzichten zijn wijds. De auto blijkt toch minder robust te zijn.

Balkan

We doen Slovenie,  Kroatië, Montenegro, Albanië, Kosovo, Servië, Hongarije en Oostenrijk aan. Hoewel we tegen heel wat problemen qua auto aanliepen was het een mooie rit. De Balkan is verrassend mooi.

Terschelling

Met de LandCruiserClub en een vergunning mogen we een weekend over het strand en eiland van Terschelling rijden. Het is echt hollands weer met veel wind en regen, maar dat mag de rit niet drukken.