Oceanië

We hebben beide al de nodige kilometers in Australië afgelegd. Onafhankelijk van elkaar en elk op onze eigen manier hebben we de oostkust en het zuiden bezocht. Vanuit Adelaide zijn we ook naar Uluru, Kings Canyon en de Olgas geweest, om vandaar verder naar Darwin te reizen. 

Wat we beide nog niet hebben gedaan is de Kimberly. Goede verhalen over gehoord. Dus een goede reden om dat te gaan ontdekken. We huren een Landcruiser die dan ook meteen als testauto dient voor onze ideale reisauto

Lees hier onze blog

Kimberley

Na de vele goede verhalen over de Kimberley, Australië besluiten we zelf de trip te maken. Met een Toyota LandCruiser HDJ79 rijden we de 9280km van Darwin naar Perth in ruim 5 weken.

Coral Coast

Vanuit het noorden rijden we naar Perth. De Coral Coast is zeer afwisselend waar de woestijn de zee raakt. Met betoverende zonsondergangen en slapen onder de sterrenhemel.

Kijk hier onze video

Kimberley's

Terwijl we door dit uitgestrekte, ongerepte landschap rijden, krijgen je een kijkje in het hart van een van de meest afgelegen gebieden van Australië. Rij een stukje mee en  ervaar de eindeloze rode wegen, de imposante rotsformaties en de onverwachte oases van water en groen.